Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ingerii lui Solomon

ro

04 Mar, 2011 21:11 2550 Marime text

28975_53174.jpgRegele Solomon stia cum sa exploateze energiile universale, pentru a-si construi templul, pentru a accesa întelepciunea si a se bucura de toate bogatiile lumii. Unicul lucru care îi lipsea era dragostea adevarata. Makeda, Regina din Saba, era tânara si plina de curiozitate exuberanta despre lume.În calatoria ei pentru a-l cunoaste pe Regele Solomon, Makeda a învatat despre tarâmul elemental al Jinnilor si cum sa lucreze cu Lumina magica a soarelui si a lunii - dar înca nu era sigura cum sa preia controlul asupra propriei vieti.
În aceasta carte a lui Doreen Virtue, Îngerii lui Solomon - care este corecta din punct de vedere cultural si se bazeaza pe informatii istorice, biblice si arheologice cercetate temeinic - veti vedea cum întâlnirea dintre Solomon si Makeda le-a schimbat amândurora vietile, pentru totdeauna. Veti trage cu ochiul peste umarul Reginei din Saba si veti descoperi secretele stravechi care dezvaluie cum templul lui Solomon a fost construit fara ciocane si fierastraie, si rolul pe care l-au jucat Arhanghelii si geometria sacra în materializarea acestei magii Divine.
Povestea magica de dragoste dintre Solomon si Makeda va va inspira în multe privinte... chiar cu mult timp dupa ce o veti termina de citit!

Cele mai facinante si interesante carti le poti gasi pe pravaliacucarti.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii