Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum te vindeci dupa o deceptie in dragoste

ro

02 Jun, 2011 04:38 1554 Marime text

30131_56034.jpgNimeni nu este ferit de o suferinta in dragoste, infiferent de varsta, de situatia socioeconomica, durata relatiei sau intensitatea dorintei de a avea un cuplu reusit. Nu conteaza nici daca relatia se bazeaza pe o iubire fulgeratoare sau pe o cunoastere reala a propriei persoane si a partenerului sau partenerei.

Orice ruptura, decisa sau suferita, antreneaza reactii fizice, psihologice, afective si comportamentale care pot fi depasite rapid sau foarte greu. Initiatoarea va trai momentele cele mai sfasietoare inainte de a-si anuta decizia, in timp ce Abandonata le va trai dupa anuntul partenerului care doreste sa incheie relatia. Se intampla uneori ca cei doi parteneri sa decida de comun acord sa puna capat relatiei. Reactiile desi asemanatoare, sunt totusi atenuate si consumate mai rapid.

In aceasta carte, sunt abordate diferitele aspecte ale suferintei in dragoste : momentele critice cele mai propice despartirilor; etapele de doliu consecutiv rupturii; relatiile toxice carora trebuie sa le pui punct; reactiile emotive ale Initiatoarei si ale Abandonatei; cele trei dimensiuni ale unei rupturi; si, in sfarsit, strategiile care trebuie utilizate pentru a scapa cat mai repede de o suferinta in dragoste.

Cele mai noi aparitii editoriale le gasiti pe http://www.pravaliacucarti.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii