Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vorbe de fumoar – 4 octombrie 2010 – Pact secret de sustinere intre procurorii Dragut si Deliorga

ro

06 Oct, 2010 16:23 2436 Marime text

Fosgaiala mare printre candidatii la CSM, care zi de zi taie tara in lung si lat, ca sa-i convinga pe magistrati sa le dea votul. Si cum gura lumii, numai pamantul o astupa, asa aflaram de un pact tainic dintre Elisabeta Dragut, sefa PCA Craiova si Cristian Deliorga de la CSM, seful neoficial al procurorilor constanteni. Ambii sunt in carti, adica au sustinere din sferele inalte ca sa inhate un mandat de sase ani, dar acum s-au gandit sa se ajute intre ei ca sa le iasa mai abitir. In sensul ca Deliorga sa-i convinga pe procurorii de curte din Constanta sa o voteze pe Dragut, iar aceasta la randul ei sa-i convinga pe cei de la tribunalul Craiova sa-l sustina pe onorabilul membru al CSM. Dragut, nu-i asa?

* Dupa zecile de mii de bugetari, care au iesit in strada hulindu-l pe locatarul Palatului Cotroceni, angajatii SPP care le apara pielea demnitarilor care au dus tara de rapa, au fost cuprinsi de acelasi sentiment si vorbesc in soapta, la fereala, despre nemultumirile salariale pe care le au. Oamenii sunt nemultumiti ca nu au un statut special, ca sporul de hrana le-a fost taiat cu 25%, la fel ca si compensatia pentru chirie si sporul de imbracaminte, chiar daca institutia a primit fonduri mai mari ca altele. Impiedicati sa protesteze din cauza juramantului de militar pe care l-au depus, angajatii Serviciului de Protectie si Paza ii sustin din umbra pe politisti si pe salariatii din ANP.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuiesc luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor. Luati-le ca atare!

Sursa: Lumea Justitiei.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii