Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comentariul Zilei de ieri 10.03.2010

ro

11 Mar, 2010 04:18 2343 Marime text

cap_6.jpgPe pagina de internet www.ziuadeconstanta.ro, zilnic, primim zeci de comentarii la materialele apărute. De astăzi vom publica, atât pe ediţia print cât şi online, opinia cititorului pe care noi o considerăm cea mai interesantă. Aşteptăm şi de la dvs. comentarii la materiale, cu respectarea regulilor de postare.

Redivivus a comentat articolul:
Arestarea lui Voicu - o grea lovitură dată PSD

Interesante sunt figurile celor care ies din sediul instituţiei care încearcă să le judece faptele cuprinse în dosare. Rânjetul lor forţat, cu gura până la urechi, atitudinea napoleoniană care vrea sa convingă privitorii că sunt albi ca neaua şi indiferenţi la ceea ce se spune şi se scrie despre ei. Cred că tonul în ceea ce priveşte mimica l-a dat Năstase. Infatuarea tuturor celor vizaţi depăşeşte orice limită a bunului simţ pe care-l au cetăţenii „de rând" când sunt admonestaţi sau criticaţi de cineva, prima lor grijă fiind să plece privirile în pământ. Cineva, la televizor, probabil unul dintre cei cu musca pe căciulă, afirmă că nu e corect să se expună public cei în cauză, având cătuşe la mâini. Vai, câtă sensibilitate din partea acestor „Mimosa pudica". Regret că mass-media nu insistă pe ideea obligaţiilor pe care le au oamenii publici, în special cei care ne conduc destinele. Aceştia sunt obligaţi să ducă o viaţă fără pată, să nu se expună prin faptele lor oprobiului public. Datorită lipsei de prestigiu şi caracter, a devenit o modă ca să-ţi expui rufele murdare la fereastră, ca să fie văzute de toţi trecătorii. Omul politic, ministrul, liderul, este dator să fie absolut limpede şi curat, să aibă acea limpezime şi curăţenie care să impună adversarilor şi opiniei publice că cinstea lui nu poate fi bănuită, sau pusă la îndoială. Nimeni nu poate cere adversarului său ca să se îngrijească de onoarea sa, mai ales în politică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 11 Mar, 2010 22:14 APRECIEZ MASURA LUATA SI VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA.POATE CA IN ACEST FEL SE VA IMBUNATATI CALITATEA UNOR COMENTARII CARE LASA MULT DE DORIT,DACA NU PRIN CONTINUT,PRIN FORMA.