Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:59 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Pachet Capcanele Dietelor - Dr. Laura Ene

ro

30 Oct, 2021 08:23 555 Marime text
  • Dr. Laura Ene este pregătită să te învețe cum să mănânci tot ce îți place, fără să se cunoască pe cântar sau în talie.
  • Așadar, pregătește-te pentru o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice.
Adoptă un nou stil de viață pe plan fizic, emoțional și mental!

Pachetul reunește cele 2 volume de nutriție și stil de viață sănătos semnate de Dr. Laura Ene: Capcanele dietelor și Capcanele mâncatului emoțional. Împreună, te vor ajuta să obții rezultate concrete pe cântar, o stare de spirit efervescentă și un nivel ridicat de energie în fiecare zi.

Laura Ene este medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. În cei peste 15 ani de experiență, mai mult de 10.000 de pacienți i-au trecut pragul cabinetului și au învățat să mănânce sănătos, să slăbească și să se mențină în forma dorită. De asemenea, autoarea a înțeles importanța aspectelor psihologice pe care le presupune orice proces de schimbare. Astfel, Capcanele dietelor îți va deschide calea către crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase, în care restricțiile și frustrările nu își găsesc locul. Și, pentru ca schimbarea să fie completă și de durată, Capcanele mâncatului emoțional îți oferă informații și tehnici specifice unor domenii precum psihologia, dezvoltarea personală sau programare neuro-lingvistică.

Despre Capcanele dietelor

Piept de pui la grătar, salată verde, fructe și apă cu lămâie pe stomacul gol, o multitudine de feluri de mâncare fără gust. Adăugăm efort, chin, frustrare și restricții și obținem formula clasică a dietei. În plus, nicio dietă nu funcționează „pe viață“, ci doar atât timp cât o ții, după care kilogramele date jos se întorc la loc, eventual aducând și întăriri.

Dr. Laura Ene este pregătită să te învețe cum să mănânci tot ce îți place, fără să se cunoască pe cântar sau în talie. Așadar, pregătește-te pentru o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice. Ți se vor dezvălui o multitudine de trucuri și secrete din lumea nutriționiștilor.

Despre Capcanele mâncatului emoțional

Cercetătorii în domeniul nutriției estimează că 95% dintre diete eșuează din cauza mâncatului pe fond emoțional sau din cauza altor tipare problematice de comportament alimentar. De cele mai multe ori, dietele dau greș din cauză că oferă sfaturi nutriționale logice care funcționează numai dacă ți-ai conștientizat deja obiceiurile alimentare. Însă își pierd puterea atunci când în proces intervin emoțiile, care cer o recompensă imediată, adică alimente bogate în calorii și sărace în nutrienți. De aceea, merită să înveți să aplici alte modalități pentru a-ți exprima și controla mai bine emoțiile și reacțiile.

Sursă foto și text:  Editura All

Ti-a placut articolul?

Comentarii