Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Drumurile mătăsii. O altfel de istorie a lumii de Peter Frankopan

ro

08 Jul, 2022 09:08 1649 Marime textCopile, pornește într-o aventură spre Orient și descoperă o istorie a lumii uimitor de originală!

Peter Frankopan, celebru autor și istoric, analizează legăturile care au luat naștere între popoare, comerț, epidemii, religie, aventură, știință și tehnologie în această carte extraordinară despre cum Orientul s-a unit cu Occidentul pornind de la o călătorie remarcabilă - călătoria de-a lungul Drumurilor Mătăsii.

De la Codul lui Hammurabi și mărețul Imperiu Persan, la hunii cei cumpliți, ascensiunea Europei, cele două războaie mondiale și politica actuală, Drumurile Mătăsii străbat vremurile și istoria, împletind firele care leagă diferite popoare, imperii și continente într-o fascinantă istorie a lumii.

Adunând povești despre fiecare aspect al societății, călătoria fabuloasă în care ne invită Frankopan, inspirată din triumful său literar Drumurile Mătăsii și magistral ilustrată de Neil Packer, este o istorie a lumii care nu poate lipsi din biblioteca niciunui copil.


Sursă - Pandoram.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii