Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul sotilor Manea neaga moartea parintilor sai

ro

28 Aug, 2008 00:00 720 Marime text

Atmosfera apasatoare si intrebari susotite pe la urechile rudelor care au venit, ieri dupa-amiaza, la capela Sfintii Petru si Pavel din centrul Medgidiei, pentru a isi lua ramas bun de la sotii Constantin si Mariana Manea. Cunoscutilor, rudelor si prietenilor celor doi tineri, Paula si Manuel, ramasi fara parinti, nu le vine sa creada ce s-a intamplat si disputa diferite variante ale accidentului.

"Copilul meu... Pe cine o sa mai astepte mama...", a intrebat, fara speranta, mama Marianei Manea. Din spusele celor prezenti, familia Manea s-a hotarat, in dupa-amiaza accidentului, sa mearga la plaja, impreuna cu vecina lor, Elena Isaica, de 39 de ani, si fiica acesteia, Ioana, de 16 ani. Era prima plaja din acest an, care i-a costat, insa, viata. Cunoscutii declara ca Emanuel Manea, la aflarea vestii mortii parintilor sai, nu a mai trecut pe acasa si isi petrece timpul la restaurantul Balada, detinut de familia Manea. Fiul a fost prezent la locul accidentului si spune ca nu mai doreste sa ii vada morti. De asemenea, acesta nu a participat la inmormantarea ce a avut loc ieri.

Emanuel nu vrea sa accepte

"Vreau sa mi-i amintesc asa cum erau in viata", le-a spus acesta rudelor, care au incercat sa il convinga sa isi ia ramas bun. Se pare ca baiatul a fost vazut, acum doua zile, la capela din incinta Bisericii Sfintii Petru si Pavel, insa nu a dorit sa vada trupurile neinsufletite ale parintilor. Paula Manea, fata sotilor Manea, in varsta de 22 de ani, este in stare de soc si a putut participa la inmormantare doar sprijinita de bratele neamurilor ei. Slujba de inmormantare a inceput la ora 13.30 si a fost oficiata de Inaltpreasfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, protopopul Medgidiei, Marian Manescu, si preotii Bisericii Sfintii Petru si Pavel. Curtea bisericii a fost neincapatoare pentru multimea de oameni care au dorit sa asiste la slujba. La inmormantare au fost prezenti si oficialitati locale, ca primarul Medgidiei, Marian Iordache, presedinta PSD Medgidia, Cornelia Beres, membrii PNL Medgidia si unii dintre consilierii penelisti.

Urmele accidentului, vizibile

Masina mortuara a fost umpluta cu coroanele de flori aduse de prietenii fiului si fiicei decedatilor, organizatiile locale PNL si PSD, personalul de la restaurantul Balada, Murat, Ferat si Tica Gheara (fratele lui Nicu Gheara), colegele de la Bazar ale Marianei Manea si diferite societati comerciale din localitate. Ranile produse de accident erau inca vizibile pe fetele si mainile sotilor Manea si au existat multi curiosi care au dorit sa ii vada si sa se convinga de acest lucru. Mariana Manea era proprietara unui magazin de articole de imbracaminte in bazarul din Medgidia si implinea, vineri, 46 de ani.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii