Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exhibitionistii din CJC

ro

28 Aug, 2008 00:00 716 Marime text

Blocul L4 de pe Aleea Magnoliei s-a transformat in blocul exhibitionistilor * Soferul directorului Zgabercea a fost surprins cum si-a etalat, ziua in amiaza mare, fara niciun pic de jena, zonele intime

Noi dezvaluiri in cazul blocului L4 de pe Aleea Magnoliei. Vecinii, care, zilele trecute, ne-au relatat ca "acolo stau directori", ne-au furnizat dovezi ca unii dintre locuitorii imobilului au obiceiuri indecente. In blocul offshore - scutit de taxe si impozite, dupa cum sustin reprezentantii SRL-ului CJC care il administreaza - locuieste si o parte din personalul auxiliar. Mai concret, garsoniera de sub cea a directorului Cristian Zgabercea este locuita de soferul sau, cunoscut sub porecla de Duracell. Nu ne mira deloc si probabil ca omul chiar este indreptatit sa stea acolo, daca ne gandim ca un sofer nu are un salariu foarte mare, decat daca are norocul sa conduca masina unui VIP. Diferenta de statut financiar dintre directorul Directiei de Cultura, Zgabercea, despre care relatam, ieri, ca are o serie de afaceri cu persoane din elita mediului de afaceri bucurestean, si Duracell, soferul sau, se vede din exterior. Directorul are aer conditionat in garsoniera, soferul nu. Insa soferul lui Zgabercea are si el ceva in plus: tupeul de a se afisa ziua in amiaza mare, la fereastra garsonierei, in pielea goala.

Gol, in fata ferestrei

Nu o data, indecenta de care a dat dovada Duracell i-a facut pe vecinii blocurilor din imprejurimi sa-si goneasca odraslele de la fereastra, pentru ca omul nu are nicio jena in a se afisa, in lumina tare a zilei, in costumul lui Adam. O fotografie ce ne-a fost transmisa la redactie de vecinii care s-au saturat sa-l vada pe Duracell afisandu-si cu ostentatie zonele intime il arata pe soferul lui Zgabercea cum, intr-un gest total nonsalant, isi face pantofii sport cu crema, aerisindu-si, in acelasi timp, si zona genitala. Imaginea reuneste laolalta ceva din comportamentul primitiv al omului de grota, care nu stia ce este rusinea, dar si ceva din consumismul contemporan - prin cremuirea adidasilor.

Partenera impartaseste acelasi modus vivendi

Dincolo de aspectul hilar al ipostazei, vecinii sustin ca un astfel de comportament ii deranjeaza, mai ales ca frecvent, atunci cand scot capul pe fereastra, dau cu ochii chiar in zona pe care vecinul lor nu vrea in ruptul capului sa o acopere. Din cate se pare, si partenera de viata a lui Duracell impartaseste acelasi comportament libertin. Singura consolare a vecinilor, care s-au gandit sa apeleze chiar si la institutiile abilitate de lege sa ia masuri, este ca vremea se va mai raci, iar barbatul va fi nevoit sa poarte si haine. Mai multe imagini puteti vedea accesand editia online a ziarului nostru.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor} {autor} Cecilia ZAREA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii