Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanta vrea secretari de stat la Transporturi si MAI

ro

22 Dec, 2008 21:37 2353 Marime text
Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, nu pare dispus să renunţe uşor la ideea că filiala pe care o conduce nu va avea reprezentanţi la conducerea Ministerului Transporturilor şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Social-democratul a declarat ieri că PSD Constanţa vrea câte un reprezentant în cele două ministere. „Am făcut propuneri pentru secretar de stat la MAI şi la MT, unde vrem să avem reprezentanţi", a afirmat Constantinescu. El a refuzat însă, să nominalizeze propunerile înaintate de PSD Constanţa. Ideea ca pesediştii constănţeni să se regăsească la conducerea unor ministere importante precum Mediul, Transporturile, Turismul sau Internele a fost lansată chiar de către Constantinescu, la Comitetul Executiv al PSD, care a avut loc la Constanţa imediat după alegerile locale. Social-democraţii constănţeni şi-au justificat pretenţii prin rezultatele obţinute la locale.  
După rezultatul obţinut la alegerile generale, PSD Constanţa a reuşit să obţină portofoliul de ministru al Mediului pentru social-democratul Nicolae Nemirschi, fost viceprimar al Constanţei.
„În vară, când doream mai multe ministere, speram să intrăm singuri la guvernare. Acum, discutăm de un guvern format din două formaţiuni politice, nouă miniştri sunt de la PSD, nouă de la PD-L. Când vorbeam de 18 ministere, noi doream două-trei ministere. Dar aşa a ieşit", a spus Constantinescu.

Referitor la viitorul prefect al judeţului Constanţa, care va fi propus de PSD, Constantinescu a spus: „schimbăm prefecţii, dar nu am luat vreo decizie deocamdată, e prea devreme".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 27 Dec, 2008 09:54 PSD-istilor luati tot ce se poate adica Oilterminal ,APM,ANR,ACN ,LASATI CU OCHI IN SOARE PE PD-LISTI,FIINDCA SINT CELE MAI CURVE ORGANIZATI DE PARTID DIN ROMANIA.Nu as dori nici un pd-list la conducerea acestor instituti si mai ales la APM SI ANR,unde si-au batut joc de bani,alde BRINZA,SERBANESCU,MATEI SI ALTI CA EI.Oameni care au fost pusi de partid sa fure.