Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi „curtate" de Nicusor

ro

22 Dec, 2008 21:53 1491 Marime text
Conducerea PSD Constanţa pare deschisă colaborării cu ministerele conduse de democrat-liberali. Nicuşor Constantinescu a lăsat să se înţeleagă ieri, că doreşte o bună cooperare cu autorităţile centrale în domeniul turismului şi al sportului. 

Prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PSD Constanţa, şeful Consiliului Judeţean Nicuşor Constantinescu, a declarat ieri, la finalul şedinţei CJC, în contextul sprijinului acordat activităţilor sportive din judeţ, că va încerca obţinerea cât mai multor fonduri de la Ministerul Tineretului şi Sportului. „Ne vom zbate pentru bani de la Ministerul Sportului", a asigurat-o Constantinescu pe Elena Frâncu, şefa Direcţiei Judeţene de Sport, care i-a înmânat şefului CJC o cupă, în numele instituţiei, pentru sprijinul dat activităţilor sportive. După cum se ştie, portofoliul de la Tineret şi Sport a fost încredinţat democrat-liberalei Monicăi Iacob Ridzi.

Constantinescu intenţionează, după câte se pare, să stabilească o bună relaţie de colaborare cu femeile democrat-liberale, având în vedere faptul că a declarat, tot ieri, că va sprijini Ministerul Turismului. Prin urmare, liderii judeţeni ai PSD Constanţa trebuie să intre în graţiile democrat-liberalelor, având în vedere că portofoliul de la Turism este deţinut tot de o femeie: Elena Udrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii