Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Dumitrache, in topul deputatilor faliti

ro

22 Dec, 2008 19:03 1305 Marime text

Potrivit gandul.info, există deputaţi care, pe lângă faptul că nu au averi de remarcat, mai au şi datorii. Printre cei „remarcaţi" de cotidianul central se află şi cea mai tânără dintre de reprezentantele de la malul mării în Parlament, Cristina Dumitrache.

După cum arată unele declaraţii de avere, unii dintre bobocii deputaţi sunt mai săraci decât marea majoritate a românilor. Aşa cum arată la o primă vedere declaraţiile, trei deputaţi sunt înglobaţi în datorii la bănci, în rubricile destinate avuţiilor, nefiind nimic însemnat. 
PSD-iştii Florentin Gust Băloşin şi Adrian Solomon datorează băncilor 59.600, respectiv 12.371 euro, iar PD-L-istul Alin Silviu Trăşculescu, 11.000 euro. O datorie şi mai mare are Ioana-Mihaela Şandru, PD-L (125.250 euro), dar aceasta are, totuşi, un autoturism în posesie. Alţii nu sunt datori cu bani, dar şi buzunarele le sunt goale: Ionuţ Marian Stroe (PNL) şi Ileana Cristina Dumitrache (PSD) nu au putut raporta niciun leu în vreun cont, declaraţiile lor fiind barate de sus până jos.
Sunt şi unii care stau ceva mai bine, doar un acoperiş deasupra capului: Gabriel Andronache (PD-L), Carmen Axenie (PSD) şi Sever Voinescu (PD-L). Există şi un deputat, Petru Farago (UDMR), care n-are case sau conturi în bancă, dar conduce, în schimb, două maşini: un Renault şi o Dacia veche din 1982.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii