Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Inginerie mecanică vrea o staţie de diagnosticare şi service

ro

07 Feb, 2012 20:35 1089 Marime text

Principalul candidat la funcţia de rector al Universităţii „Ovidius" din Constanţa, prof. dr. Dănuţ Tiberius Epure, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a avut astăzi, 7 februarie 2012, o întâlnire oficială cu reprezentanţii Facultăţii de Inginerie mecanică, industrială şi maritimă. Ajuns la cea de-a noua întrevedere de acest gen, candidatul urmăreşte să încurajeze comunicarea cu toate cadrele didactice din universitate, să cunoască problemele specifice ale fiecărui colectiv, iar împreună cu acestea să identifice posibile soluţii şi să intocmească o listă de priorităţi.

Baza materială insuficientă, unul dintre neajunsurile care afectează majoritatea facultăţilor, se resimte cu precădere în Facultatea de Inginerie mecanică, industrială şi maritimă. Nevoia de echipamente performante, care să simplifice munca profesorului şi să asigure o mai bună înţelegere din partea studenţilor face prioritară dotarea cu aparatură de ultimă oră. Un alt demers identificat ca prioritar atât de prof. dr. Dănuţ Tiberius Epure, cât şi de colectivul facultăţii, este înfiinţarea unei staţii de diagnosticare şi service destinată studenţilor şi cadrelor didactice, în cadrul căreia studenţii facultăţii ar avea acces la genul de aparatură cu care vor lucra, după terminarea studiilor.

Agenda candidatului la funcţia de rector al Universităţii „Ovidius" din Constanţa mai cuprinde, pentru săptămâna aceasta, alte întrevederi cu colectivele mai multor facultăţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii