Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conf.univ dr. Eugen Zaharescu şi-a retras candidatura pentru Senat. Nicio contestaţie la alegerile de vineri de la „Ovidius“

ro

13 Feb, 2012 18:21 2089 Marime text

În urma retragerii candidaturii conf. univ. dr. Eugen Zaharescu pentru ocuparea unui loc în Senatul universitar, Biroul Electoral Central al Universităţii „Ovidius“ anunţă revocarea măsurii de reluare a procedurii de vot pentru departajarea candidaţilor cadre didactice aflaţi la balotaj, urmând ca locul din norma de reprezentare a Facultaţii de Matematică şi Informatică să fie ocupat de către prof. univ. dr. Constantin Popa.
Biroul Electoral Central aduce la cunoștinţa comunităţii academice că nu a fost formulată nicio contestaţie în timpul operaţiunilor de vot și de deschidere a urnelor, cum prevede Metodologia de organizare a alegerilor în structurile şi funcţiile de conducere academică ale Universitaţii „Ovidius“ din Constanţa. Alegerile au fost monitorizate de  10 observatori interni acreditaţi pe lângă Birourile Electorale ale Secţiilor de Votare şi pe lângă Biroul Electoral Central (4 persoane din partea Institutului pentru Nanotehnologii şi Surse Alternative de Energie, 4 persoane din partea Facultaţii de Ştiinţe Economice şi 2 persoane din partea Facultaţii de Construcţii). „Facem, de asemenea, precizarea că două persoane care au solicitat acreditare ca observatori externi din partea Asociaţiei Române pentru Transparenţă nu s-au prezentat în ziua alegerilor“, arată Biroul Electoral Central.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii