Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie pe podul IPMC din Constanţa O persoană a fost sfâşiată de parapetul metalic (galere foto)

ro

09 Jun, 2013 17:46 11309 Marime text
Accident rutier pe podul IPMC (Filimon Sârbu) din Constanta. O persoană a decedat. Ea a fost lovită de o bucată de fier din balustrada podului.

Guvernul României a aprobat în şedinţa din data de 18 iulie darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a imobilului „Pasaj rutier Filimon Sârbu", situat pe un sector de drum de interes local, trecut din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului în vederea realizării activităţilor de interes naţional de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, precum şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor naţionale.
Podul se află în plin proces de reabilitare.
UPDATE:
Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive. Un şofer a lovit cu autoturismul un parapet care s-a desprins şi a pătruns pe uşa din stânga ieşind pe lunetă. Potrivit primelor informaţii şoferul a fost sfâşiat de parapetul metalic.
UPDATE 1
Poziţia oficială a poliţiei
În data de 09.06.2013, în jurul orelor 17.35, C. P. ( bărbat, de 30 ani, din Constanţa ) a condus un autoturism, pe bd. Aurel Vlaicu în mun. Constanţa, pe podul rutier I.P.M.C, dinspre str. Cumpenei către str. Nicolae Filimon şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu balustrada de protecţie a podului rutier.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anca 10 Jun, 2013 12:07 Dumnezeu sa il ierte.a fost o clipa nefasta,pt ca macar o data in viata ne-am simtit toti zmei la volan.sper ca ai plecat intr-un loc mai bun.
  • cristina 09 Jun, 2013 21:43 ce sa mai zici fara cuvinte :(
  • Gheo 09 Jun, 2013 20:43 fanica esti un mare bou! incurajeaza alea cateva momente de zmeism....si pierzi zeci de ani de viata! BOULE!
  • fanica 09 Jun, 2013 20:17 ... macar pentru cateva minute de goana, s-a simtit ca un zmeu intre muritorii de rand