Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce jucarii prefera copiii celebritatilor?

ro

25 Jan, 2011 20:57 1127 Marime text

Actritei australiene Naomi Watts ii place sa se joace in parcurile din New York cu fiul sau, Samuel Kai, in varsta de 2 ani.Trenuletul viu-colorat, cu sirena, este preferatul celor doi.

Impreuna cu sotul sau, Liev Schreiber, Naomi Watts mai are un baietel in varsta de 3 ani, Alexander Pete. Actrita a declarat ca isi mai doreste si al treilea copil, o fetita.

Actrita americana Kelly Rutherford il rasfata pe fiul sau, Hermes Gustaf Daniel, cumparandu-i tot felul de jucarii.

Mai nou, se pare ca micutul in varsta de 4 ani prefera sa explore arta culinara, de aceea jucariile sale au legatura cu aceasta tema.Sau poate imparte jucaria cu surioara sa de un an si cateva luni, Helena Grace.

In varsta de 42 de ani, Kelly Rutherford este cunoscuta cinefililor din lumea intreaga pentru rolul Megan din celebrul serial de televiziune „Melrose Place" si pentru rolul Lily din mediatizatul „Gossip Girl".

Pe langa tinutele sale vestimentare sic, Suri Cruise, fiica actorilor americani Kate Holms si Tom Cruise este obisnuita si cu jucariile sic. Unii zic ca asa isi dezvolta instinctul matern, altii cred ca-si imita mama.

Actrita Jennifer Garner o iubeste atat de mult pe fiica sa, Violet Anne, incat ii face toate poftele.Si sotul sau, Ben Affleck, nu se lasa mai prejos.Din lada de jucarii a micutei in varsta de 5 anisori nu lipseste nici tricicleta. Moderna, intens colorata, cu suport pentru a cara si celelalte jucarii atunci cand Violet Anne si parintii sai merg in parc.

Sursa: prokid.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii