Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scoala „Tudor Arghezi" din Navodari sarbatoreste Zilele Scolii

ro

03 Jul, 2010 03:45 1993 Marime text
În cursul zilei de astăzi, Şcoala „Tudor Arghezi" din Năvodari desfăşoară un proiect aflat la a III-a ediţie: „Zilele Şcolii". Planul acţiunii prevede activităţi care mai de care mai incitante: concurs de cultură generală, concurs de matematică, concurs de recitări, concurs literar, concurs de desene pe asfalt, concurs de desene, concurs de glume şi ghicitori, întreceri sportive, concurs de pictură, concurs de creaţie literară, concurs de interpretare, concurs Karaoke, fotbal, gimnastică, concurs de biciclete, concurs limbi străine, jocuri distractive, concurs de anecdote.

Toate îşi aşteaptă concurenţii şi invitaţii astăzi, începând cu ora 11.00, în săli de clasă şi cabinete ornate cu desene, fotografii, panouri, diplome şi baloane.

Deschiderea festivă este programată astăzi, la ora 9,30, la Centrul Cultural Năvodari, care va găzdui spectacolul „Din tradiţiile popoarelor".

„Copiii şi dascălii sunt susţinuţi de părinţi şi sperăm să fie onoraţi de prezenţa distinşilor invitaţi: Liceul „Tudor Arghezi" din Craiova (reprezentat de un grup de 14 elevi şi 2 cadre didactice), Primăria oraşului, Casa de Cultură „Pontus Euxinus" Năvodari, Poliţia comunitară, distinse feţe bisericeşti, directorii unităţilor şcolare din localitate, şi nu în ultimul rând, reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa", ne-a declarat prof. Elana Nica, responsabilă cu imaginea şcolii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii