Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Travka şi Cargo, în Club Doors

ro

03 Dec, 2012 16:40 2244 Marime text

travka.jpgFormația Travka ajunge săptamâna aceasta în Club Doors Constanţa, unde va susţine un concert ce marchează lansarea noului album, Okean.

Okean este al treilea disc din cariera Travka, trupă înființată la Focșani în 2002. Este un album independent, la fel ca și precedentul material din 2007 - Vreau să simt Praga.

Materialul este lansat în ediție extrem de limitată - doar 5 exemplare, pe care formația dorește să le vadă circulând între fani.

Cele cinci albume vor fi înmânate separat în cinci oraşe ale României - Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara şi Braşov. Astfel, Travka îşi provoacă publicul să interacţioneze, să se cunoască şi să transmită albumul din mână în mână. Mecanismul e simplu - caută, copiază conţinutul de pe CD, dă mai departe.

În această toamnă, Travka a schimbat basistul - Mizdan, care cântase în formație de la începuturile sale, a fost înlocuit de Sorin Erhan (Kumm, Urma).

Evenimentul este programat pentru vineri, 7 decembrie, ora 21:00. Biletele se gasesc la sediul clubului Doors, din strada Traian, nr. 68, zona gara, la pretul de 20 de lei.

 

cargo.jpgPe 9 decembrie Club Doors oferă constanţenilor un concert extraordinar, cu mult iubita trupă timişoreană Crago.

Membrii Cargo pregătesc un nou material intitulat a 5-a dimensiune, după cum relateaza aceştia, tema în jurul căreia se învarte noul material o reprezintă sfârşitul lumii sau începutul uneia noi, controversata data de 21 decembrie. Piesa este creată în acelaşi stil ce a consacrat trupa Cargo, realitatea fiind transpusă în versuri care formează un mesaj menit să atingă publicul.

Titlul ales, a 5-a dimensiune face trimitere la un nou început, un nou calendar ce ar incepe din 21 decembrie, fiind al cincilea calendar „de cand s-a născut Pământul".

Fanii Cargo ar putea avea surpriza de a asculta noul single, duminica 9 decembrie, în Club Doors. Evenimentul este programat pentru ora 21.00. Biletele se gasesc la sediul Clubului Doors din strada Traian, nr 68, zona gara, la pretul de 50 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii