Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt aşteptaţi la malul mării DJi de prestigiu Mamaia Senastion, pe plaja din Năvodari

ro

06 Aug, 2012 15:05 1591 Marime text

mamaia_sensation.jpgFestivalul de muzică electronică Mamaia Sensation se va desfăşura pe plaja Hanul Piraţilor (Năvodari) în zilele de 17-18 august de la ora 20.00.

Sunt aşteptaţi la eveniment DJi de prestigiu care au fost invitaţi an de an la faimosul festival de muzică electronică Tomorroland din Belgia care a avut în anul 2011 o participare a 180.000 de spectatori, susţin organizatorii.

Spectacolul va debuta cu o paradă cu 3 camioane Mercedes şi 3 autobuze supraetajate, ce vor pleca din parcarea Maritimo Shopping Center spre locaţia spectacolului.

Parcarea Mall-ului va fi punctul de întâlnire a fanilor acestor genuri de muzică, locul unde se va face warm-up pentru petrecerea care va începe pe plajă.

Line up ziua 1: Tomcraft, Talla 2 XLC, Josh Gallahan, Adrian Eftimie, Optick

Line up ziua 2: Chuckie, Marusha, Felix Krocher, Kai Tracid, Gojira

Preţul biletelor pentru zona VIP sunt 200 lei, pentru accesul general se plăteşte o taxă de 40 lei. Există şi varianta achiziţionării unui abonament pentru cele două zile de spectacol contra sumei de 70 lei.


Biletele sunt puse în vânzare pe www.myticket.ro, www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.mamaiasensation.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii