Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serbarile Timisoreana – primele doua zile

ro

29 Aug, 2010 18:33 1964 Marime text

dscf4371.jpgVineri seara nu prea am fost la Serbările Timişoreana, dar am auzit că Zob şi Cargo au încălzit atmosfera destul de frumos. Au şi deschis seria de concerte din cadrul serbărilor. Bere, mici, pâine, covrigi, concursuri şi muzică…cum poate să nu îţi placă ?

Aseară am ajuns la serbări şi, după ce am dat voucherele câştigătorilor, m-am pus pe băut, mâncat, ascultat muzică şi cântat.

Trupa Zero chiar ştie să cânte, păcat că nu o fac mai mult. Mare parte din timpul care îl aveau…au vorbit. Ok, am înţeles că Alex (bateristul) nu are prietenă şi ar fi frumos să îşi găsească în public…(da, da! au vrut să facă “show”) dar nu poţi lăsa câteva mii de oameni să aştepte până urcă o aşa-zisă pretendentă a lui Alex pe scenă. Ironic este că avea şi 16 ani. În fine, am venit la concert…nu la stand up comedy sau ştiu eu ce aţi vrut voi să faceţi acolo.

Bine că au urcat pe scenă cei de la Holograf. Nu degeaba sunt aşa cunoscuţi şi ascultaţi. Oamenii ăştia chiar ştiu să cânte şi să facă show. Să mergi la un concert Holograf este unul din lucrurile pe care trebuie să le faci înainte să mori. Pe bune. Muzica lor “ornată” cu foc, artificii şi confetti au făcut ca acest concert să fie pur şi simplu bestial. Long live Holograf :)

În seara asta, de la ora 20:00, Best Of Pasărea Colibri. Nu trebuie să lipsiţi chiar dacă vremea s-a cam înrăutăţit. Berea tot rece este şi micii încă sfârâie pe grătare.

Şi vreo 3 poze de vineri pe la ora 14:00 când oamenii încă veneau timizi spre serbări. Revin cu poze de la concerte.

Poze pe www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii