Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concert caritabil susţinut de Supermassive

ro

29 Nov, 2012 19:14 1653 Marime text

211094_449687255093006_1826847306_n.jpgClubul Doors, împreună cu partenerii săi, Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori și Junkers Design, au lansat anul acesta Campania Music for Autism.

Constănțenii și nu numai, pot sprijini copiii afectați de autism prin participarea la evenimentele organizate în Club Doors.

Al doilea concert caritabil din cadrul campaniei Music for Autism va avea loc pe data de 6 decembrie, de la ora 21.00. Va concerta trupa constănţeană Supermassive. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Încasările din vânzarea biletelor vor fi donate pentru copiii autiști din Constanța. 

Scopul acestui proiect este să facă cunoscute provocările întâlnite zilnic de acești copii împreună cu familiile lor. În același timp, se dorește sensibilizarea opiniei publice, conștientizarea și informarea adolescenților despre aspectele acestor tulburări, în ideea de a înțelege că o persoană cu autism se confruntă în viață cu probleme legate de comunicare și interacțiune socială, izolare și marginalizare. 

UPDATE:

Pe data de 6 decembrie, Clubul Doors oferă ocazia de „a fi Moş Nicolae pentru un copil diagnosticat cu autism”, cât şi o super petrecere de Moş Nicolae.

Proiectul se derulează până în luna mai, iar la finalul acestuia vor fi făcute publice realizarile datorate donaţiilor publicului constanţean, pentru care se lucrează între timp.

Fondurile strânse în urma acestei campanii vor ajuta la crearea unei camere senzoriale, a unui atelier de pictură şi a unei săli pentru meloterapie în cadrul CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte din copii vor primi şedinte de terapie în cadrul Asociaţiei Hipoterapia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii