Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

H&M deschide primul magazin din Constanţa

ro

22 Nov, 2011 00:00 3117 Marime text

h_m_1.jpgÎncepând cu 25 noiembrie, fanii constănţeni se vor bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ în primul magazin H&M ce se va deschideîn sud-estul ţării. Retailerul internaţional de modă va deschide la finalul lunii noiembrie un nou magazin în Maritimo Shopping Center.

Marea inaugurare va avea loc pe 25 noiembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un H&M FASHION CARDîn valoare de 80 RON, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

În magazinul H&M din Constanţa se vor găsiarticole în tendinţeşi de zi cu zi pentru femei şi bărbaţi, piese moderne pentru femei şi bărbaţi, colecţii pentru copii şi adolescenţi, dar şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

În această iarnă,fanii H&M vor găsi în magazine articolele must have ale sezonului:pulovere şi rochii tricotate, jachete îmblănite şi pantaloni groşi. Preţurileproduselorvariază între 39,90 RON pentrupuloverele dedamă, 89,90 RON pentru rochiile tricotate,99 RON pentru puloverele bărbăteşti, 129,00 RON pentru jachete şi39.90 RON pentru vestele pentru copii.

H&M va deschide luna aceasta alte două unităţi: în Bucureşti, în Sun Plaza pe 19 noiembrie şi în Lotus Center din Oradea, pe 24 noiembrie. Până în prezent, retailerul internaţional a deschis în România 8 magazine dintre care 5 în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall) şi 3 în ţară, în Braşov, Cluj şi Timişoara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii