Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme de mare și trafic de coșmar

ro

15 Aug, 2013 16:13 1073 Marime text
Traficul spre litoral a fost paralizat astăzi! Sute de mii de turişti din întreaga ţară au profitat de week-end-ul prelungit şi de vremea frumoasă şi au venit la mare. De aceea pe Autostradă dar şi pe alte drumuri de acces către litoral s-au format cozi kilometrice.

Punctul nevralgic a fost pe podul de la Agigea, unde circulaţia a fost restricţionată, limita de viteză fiind de 50 km pe oră. Cei mai afectaţi au fost turiştii care şi-au plănuit această vacanţă în sudul litoralului, ei fiind nevoiți să aştepte chiar şi câteva ore în trafic.

Coloana de maşini s-a întins pe o distanţă de câţiva kilometri la ieşire de pe autostradă spre Agigea. Cu toate acestea,  mulți dintre turiști păreau pregătiţi pentru astfel de peripeţii.

Centrul INFOTRAFIC anunţă participanţii la trafic care se îndreaptă dinspre capitală spre litoral că pot alege şi alte rute.

Ruta DN3 Bucureşti - Lehliu-Gară,
DN3A Lehliu-Gară - Feteşti,
A2 Feteşti - Cernavodă,
DN22C Cernavodă - Murfatlar,
DN3 Murfatlar - Constanţa.

Pentru cei care vin din regiunea Moldova spre Constanţa, mai sunt alte două rute.

DN2A Hârşova – Ovidiu sau traversarea Dunării cu bacul la Brăila sau Galaţi, urmând traseul Măcin - Caugagia - Constanţa (DN22D-DN22).

Mai multe echipaje ale serviciului rutier au acţionat joi pe Autostradă dar şi pe celelalte şosele care fac legătura cu staţiunile, pentru a ajuta la fluidizarea traficului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii