Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinere talente la Festivalul Național de Dans, Romania Open!

ro

29 Jul, 2013 10:59 2947 Marime text
Explozie de energie și culoare în cea de-a doua zi a Festivalului Național de Dans, Romania Open! De la cei mai mici participanți, de trei și patru ani și până la adolescenți, concurenții au impresionat prin mișcări, dezinvoltură și nu în ultimul rând prin costume. Ei au adus la Năvodari de la egipteni și faraoni, la domnișoare din înalta societate, balerine și dansatori de street dance!
Melanj de ritmuri și pași de dans, pe scena Teatrului de Vară „Laurențiu Duță”, din Năvodari! După ce, în prima zi am văzut cele mai frumoase dansuri tradiționale românești și porturi populare din toate zonele țării, a venit rândul dansurilor moderne și de societate să cucerească scena la Festivalul Național de Dans, Romania Open.
Albinuțe și flori, cowboy sau balerine, dansatori de latino sau hip-hop, fiecare a impresionat juriul cu ceva special!
„Este vorba despre cea de-a patra ediție a Festivalului Dans România Open, Trofeul României 2013. Sunt ansambluri foarte multe, atât din țară cât și din Constanța, ceea ce este un lucru foarte bun, și ceea ce ne-a ambiționat ca de la anul să-l transformăm în festival european”, a declarat Mihaela Bălăceanu, organizator.
Cei care vor să fie în public la Festivalul Romania Open sunt invitați și în această seară, începând cu ora 20.00, la Teatrul de Vară din Tabăra Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii