Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

The Mission, la Năvodari!

ro

09 Aug, 2013 17:16 1267 Marime text
Încă un week-end de distracție în Năvodari!  Au mai rămas doar câteva ore până la unul din cele mai așteptate evenimente ale verii, The Mission Dance Week-end. Iubitorii muzicii house și electronică își dau întâlnire în acest sfârșit de săptămână pe plaja de la Hanul Piraților. Numai pe rețelele de socializare câteva mii de persoane promit să participe la grandiosul eveniment.
Plaja din Năvodari va deveni un curcubeu de lumini în acest sfârșit de săptămână. Cel mai așteptat eveniment al verii e pe cale să pornească isteria de distracție timp de 2 zile. Noaptea se va contopi cu zorii zilei, iar întreaga plaja va vibra pe ritmurile muzicii.
Ca în fiecare an un val de euforie va pune stăpânire pe cei care vor participa la acest eveniment. Nici nu este mirare dacă ținem cont numele celor ce vor mixa la platane.  Booka Shade revine în România la Dance Weekend Ediția 06. Duo-ul format din Walter Merziger și Arno Kammermeier, doi producatori originari din Germania. Festivalul îi aduce pentru prima dată pe litoral pe francezii de la Télépopmusik, în formulă live, trupă nominalizată la Grammy Awards, la categoria “Best Dance Track”. Și-a confirmat prezența și Joris Voorn,unul dintre numele cu greutate din lumea muzicii eletronice la nivel mondial. Artistul olandez şi-a început experienţa ca DJ din 1997. Celebrul  producător Davide Squillace va ajunge la Dance Week-end cu un DJ set asemanator celui de la clubul Space din Ibiza, unde pe 6 august a mixat alături de Carl Cox. Aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care promit  vor face mulţimea sosită din toate colţurile ţării să aibă parte de unele din cele mai reuşite seri de vară.

Ti-a placut articolul?

Comentarii