Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se apropie Zilele orașului Năvodari

ro

19 Jul, 2013 13:10 2526 Marime text
Năvodărenii dar și turiștii care se vor afla pe litoralul românesc săptămâna viitoare vor avea parte de un weekend de senzație. Şi în acest an, Zilele Orașului Năvodari aduc pe scenă vedete în vogă şi cele mai noi hituri.
Antonia și Alex Velea sunt cap de afiş la ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Năvodari, care se va desfăşura în perioada 26-28 iulie. Alături de alte vedete îndrăgite, cei doi artişti vor urca pe scena special amplasată pentru acest eveniment, pe Stadionul „Flacăra“ din Năvodari. Iar surprizele nu se opresc aici.
 
”Încercăm să venim cu tineri cântăreți care cântă toate tipurile, toate genurile de muzică, pentru toate gusturile. O să avem și muzică populară, o să avem și manele, celebrele manele, dar o să avem și muzică de cea mai bună calitate”, a declarat Florin Chelaru, viceprimar Năvodari.
 
Iar acest lucru este confirmat şi de Vali Crîngaşu, responsabil de... întreţinerea atmosferei.
 
”Dacă anul trecut am spus că a fost doar preambulul a ceea ce se întâmplă la Zilele Orașului Năvodari, iată că anul acesta din câte am înțeles de la organizatori, vor fi mult mai mulți artiști interesanți care vor presta pe scena de la Năvodari. (...) Eu cred că surprizele se vor ține lanț și de această dată, și pe această cale țin să le reamintim năvodărenilor și turiștilor ce se află pe litoralul românesc să fie și ei părtași la acest lucru pentru că nu au ce regreta și vor avea în plus de câștigat, pentru că vor vedea artiști în carne și oase, plus pe noi cei care prezentăm, adică eu, Vali alături de colega mea Liliana Bărăscu”, a spus Vali Crîngașu, realizator TV.
 
Anul trecut, pe parcusul celor trei zile de distracție au participat peste 15 mii de persoane, care au ascultat artiști precum Deep Central, Cristi Dules sau Emilia Ghinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii