Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Săgeata se pregătește pentru meciul cu Poli

ro

06 Aug, 2013 13:29 1865 Marime text
Săgeata Năvodari se pregătește pentru cel de-al doilea meci din acest sezon, pe teren propriu. Cu un moral bun după primele trei jocuri din Liga I la fotbal, Săgeata Năvodari a abordat ciclul săptămânal, premergător etapei a IV-a, cu motoarele ambalate la maxim. Marți dimineață, antrenorul Tibor Selymes a condus o primă ședință de pregătire. Din păcate, mijlocașul Florean, accidentat la Botoșani, nu a participat la antrenamente şi nu va juca nici în meciul de sâmbătă, cu Poli Timișoara. Miercuri, fotbaliștii dobrogenii au parte de două antrenamente, iar de joi vor avea câte unul, la ora 19.00. Tot joi este programată și conferința de presă săptămânală. La meciul de sâmbătă, de pe stadionul Farul din Constanța, cu Poli Timișoara, reintră N’Doye, a cărui suspendare a expirat. Antrenorii și jucătorii echipei din nordul litoralului așteaptă o asistență mai numeroasă la meciul cu bănățenii, după primele trei jocuri reușite din acest sezon.

UPDATE!!!

Ora la care va fi disputat meciul Săgeata Năvodari - Poli Timișoara a fost modificată. Inițial a fost stabilit ca partida să înceapă la ora 19.00, însă, în urma unor schimbări, partida se va juca de la ora 21.30, pe stadionul Farul din Constanța.
Când vine vorba de FRF sau LPF, nimic nu este sigur. Programul etapei a IV-a din Liga I la fotbal a fost modificat, după ce în competiție a apărut Concordia Chiajna în locul  formației rapidiste. Primul meci al Concordiei în această ediție de campionat se va disputa sâmbătă de la ora 19.00, la Chiajna, cu Corona Brașov. La acea oră ar fi trebuit să se joace partida Săgeata Năvodari - ACS Poli Timișoara. Jocul a fost mutat la 21.30, o oră incomodă pentru fanii Săgeții, care trebuie să se deplaseze la Constanța. Runda se deschide vineri, cu partida FC Brașov - FC Botoșani, la ora 19.30. Două meciuri de duminică au parte de o oră imposibilă de disputare pe caniculă. Este vorba despre jocurile Ceahlăul Piatra Neamț - Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu - U Cluj. Ambele vor începe la ora 17.00.  Eternul derby Dinamo – Steaua se va juca duminică, de la ora 21.30. Va fi doar al doilea meci de până acum al steliștilor  în întrecerea internă. Cea de-a patra etapă se va încheia luni, cu jocul Gaz Metan Mediaș - FC Vaslui, de la ora 20.30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii