Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari este pregătită să câștige meciul cu FC Brașov

ro

26 Jul, 2013 20:07 2102 Marime text
Săgeata Năvodari a fost reprezentată de antrenorul principal Tibor Selymes și jucătorul Andrei Florean, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Brașov, din etapa a II-a a Ligii a I-a la fotbal. Tehnicianul năvodărean este conștient că echipa sa va avea parte de o replică dură din partea brașovenilor, dar rămâne optimist
„O partidă grea, dificilă, jucăm cu o echipă care are un lot  valoros, cu jucători buni. Ne așteptăm la o partidă foarte, foarte grea. Echipa adversă vine după o înfrângere și doresc să câștige această partidă, vin bine pregătiți dar și noi suntem pregătiți.” a declarat, în cadrul conferinței de presă,  Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Andrei Florean, jucător care a debutat etapa trecută în prima Ligă, este  și el convins că formația sa va scoate un rezultat bun, sub Tâmpa.
„Va fi un meci dificil dar vom da tot ce putem, așa am hotărât și sperăm să facem un meci mai ușor.” a spus Andrei Florean, jucător Săgeata Năvodari.
Fără probleme de lot și cu un moral bun, după victoria din debutul sezonului, Săgeata va pleca, duminică dimineața, spre Brașov. Meciul FC Brașov - Săgeata Năvodari se va disputa luni, 29 iulie, de la ora 19,00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii