Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA combate efectele caniculei!

ro

15 Aug, 2013 16:04 2050 Marime text
Miile de turiști și constănțeni care au venit astăzi pe faleza Cazinoului ca să asiste la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei au avut doi aliați în lupta cu canicula: vântul, dar și Regia Județeană de apă. SC RAJA SA a amplasat două corturi anti-caniculă pentru protecţia cetăţenilor, pe bulevardul Regina Elisabeta, în spatele Acvariului şi lângă Monumentul Marinarilor Români. Cele două puncte amplasate pe faleză, în zona Cazinoului, vor avea acelaşi program de funcţionare: 08.30 – 20.30.

SC RAJA SA a luat decizia având în vedere afluxul mare de turişti şi constănţeni în zona Cazinoului din Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei – Sf. Maria. Dar și prognozele meteo care anticipaseră instalarea caniculei în zona litoralului. Oamenii au salutat ideea și spun că au suportat mult mai bine căldura dacă s-au putut răcori câteva minute la umbră, cu un pahar cu apă rece. De altfel, angajatele RAJA nu au stat o clipă, pentru că în permanență la corturi se aflau oameni la coadă.

“În zilele acestea călduroase, noi îi ajutăm pe cetățeni și le oferim câte un pahar rece cu apă [...] și pe turiștii care au venit astăzi la Ziua Marinei”, a declarat Iulia, voluntar SC RAJA SA.
De altfel, RAJA a amplasat zece corturi în municipiul Constanţa, în următoarele zone: Judecătoria Constanţa, Teatrul de Stat, Gara Constanţa, Piaţa Far, pe B-dul Tomis – Capitol, Dacia – Trei Ceasuri, pe IC Brătianu – vizavi de Cora, Boema, pe b-dul Regina Elisabeta în spatele Acvariului şi lângă Monumentul Marinarilor Români.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii