Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 19 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Oprea vrea spital portuar tropical

ro

01 Aug, 2014 15:43 1714 Marime text
Spitalul CF din port ar putea deveni unitate de tratare a bolilor tropicale... Pe modelul oraşelor din Asia, ar urma să existe câteva secţii care să se ocupe de navigatori şi de tratarea posibilelor boli specifice zonelor exotice.

Aceasta este ultima propunere a managerului Dorel Oprea care oricum doreşte să renunţe la unitatea din port din cauza cheltuielilor foarte mari pe care aceasta le generează.

„Am identificat că unitatea care consumă cel mai mult, care are cele mai multe cheltuieli, este secția spitalicească din port. Noi am propus ca în această clădire să existe un spital care să deservească portul pentru tratarea bolilor cronice, a bolii călătorului. Sunt foarte multe maladii cu care se confruntă lumea, iar Portul este o poartă de intrare pentru foarte multe boli”, ne-a declarat dr. Dorel Oprea, manager spital CF.

Modelul este deja pus în practică de mai multe orașe asiatice care au un flux foarte mare de navigatori.

În continuare problemele financiare cu care se confruntă în ultima perioadă spitalul nu au fost rezolvate. Unitatea nu are pază, iar firma de catering şi furnizorii nu sunt plătiţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii