Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu îi vedem întodeauna și cu toate acestea sunt peste tot (video)

ro

07 Jul, 2013 08:14 2641 Marime text
Jandarmii Gruparii Mobile Tomis Constanța, chiar dacă nu sunt prezenți fizic, supraveghează cu mare atenție toată plaja. Jandarmul Big Brother se află de cele mai multe ori pe clădiri înalte pentru a avea o mai bună vizibilitate la sol.

Cei care reușesc să-l observe pe jandarmul Big Brother pe un bloc de 10 etaje ar crede că este un turist cu un binoclu care dorește să admire priveliștea litoralului de la înălțime. Dar nu este deloc așa pentru că acel turist este de fapt un om antrenat care are ca scop prinderea infractorilor. Iar pentru liniştea turiştilor pe plajă, jandarmii acţionează şi impotriva vânzătorilor ambulanţi.

Ce se întâmplă după ce acel comerciant este detectat și cu ce fel de cazuri și de persoane se confruntă jandarmii dar și mai multe detalii despre bucătăria internă a Gruparii Mobile Tomis Constanța veți afla într-o nouă ediție a Emisiunii Valoare și Declin în această duminică la ora 20:30. Tot atunci, veți cunoaște și situația artiștilor plastici români care nu și-au pierdut din valoare însă respectarea valorilor a ajuns un declin în țara noastră.

Redactor: Paula Moroi
Sursa: tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii