Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localitatea Mihail Kogălniceanu a serbat Ziua Sportului

ro

03 Aug, 2013 18:21 2155 Marime text
Evenimentul a început cu un marș al sănătății și a continuat cu concursuri de sport și spectacole. Locuitorii din Mihail Kogălniceanu s-au adunat în Parcul Tineretului. Inițiativa a venit și ca urmare a faptului că tot mai mulți tineri petrec ore în șir în fața calculatorului. Așa că acesta a fost un bun prilej de a-i convinge să iasă din case.

”Sunt în jur de 120 de participanți din comuna Mihail Kogălniceanu, plus organizațiile de tineret din județ care vor participa și ei la toate competițiile sportive”, a declarat Andreea Ivan, organizator.

Evenimentul a fost organizat de tineretul liberal din Mihail Kogălniceanu în parteneriat cu primăria. La manifestări au participat membri ai partidului din tot județul.

”Am îmbrățișat cu drag această acțiune a lor pentru că folosesc 5 sporturi destul de importante în care are loc o competiție a inteligenței, a norocului, a intuiției și a puterii, skandenberg-ul în care tinerii au ocazia să își arate toate calitățile de care dispun.”, a declarat Ancuța Belu, primar Mihail Kogălniceanu.

Competițiile la care au participat tinerii au fost de toate felurile: de la șah, table sau skandenberg, până la tenis de picior și fotbal.

Participanții au câștigat diplome dar și premii în bani, iar autoritățile locale promit că nu va fi ultimul eveniment de acest gen din Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii