Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Victorie la pas

ro

30 Jul, 2014 13:13 2033 Marime text
Săgeata Năvodari a încheiat primul stagiu de pregătire cu o victorie concludentă, 4­0 cu Farul Constanța. Au marcat Eloy de două ori, Deletic și M. Chițu. Sâmbătă 2 august formația pregătită de Cătălin Anghel pleacă în al doilea stagiu de pregătire, pe Valea Prahovei, unde va susține și cinci meciuri de verificare. Cele două echipe dobrogene din liga secundă, Săgeata Năvodari și Farul Constanța s­au întâlnit miercuri dimineața într­o partidă amicală. Meciul de pe stadionul Flacăra s­a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4­0, după un joc pe care l­au dominat categoric. Săgeata a început în forță și a deschis scorul la prima acțiune de atac. Centrare venită de la Chițu și Deletic a reluat în plasă. Până la pauză năvodărenii au mai înscris o dată prin Chițu, care a fructificat pasa inteligentă primită de la Vezan. 2­0, acesta a fost scorul primei reprize. În partea secundă Cătălin Anghel a trimis în teren o altă distribuție, dar datele problemei nu s­au modificat esențial. Săgeata a marcat tot de două ori, prin Eloy. Cei doi tehnicieni, Marian Pană, antrenorul Farului și Cătălin Anghel, de la Săgeata s­au declarat, fiecare în felul său, mulțumiți de testul din această dimineață.

“Suntem în întârziere, atât în completarea lotului de jucători cât și cu pregătire fizică, dar sper că echipa va arăta altfel la începutul campionatului. Obiectivul clubului pentru sezonul viitor este o clasare în primele șase echipe. Nu putem vorbi despre promovare. Trebuie să fim realiști și să construim o echipă. Mai avem nevoie de doi fundași centrali, un atacant și un jucător de bandă“, a declarat Marian Pană, antrenor Farul.

Începem să jucăm cam ce ne propunem. Mai sunt multe de pus la punct, pentru că avem jucători noi. Încercăm să jucăm ceea ce antrenăm. Azi m­a interesat să văd că merge ce am lucrat la antrenamente. A fost un test util care ne va ajuta să tragem concluzii foarte bune. Mă bucur că a revenit Deletici și sper că ne va ajuta să promovăm. Mai avem nevoie de doi jucători pentru a definitiva lotul în perspectiva noului campionat”, ne­a spus Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari. Jucătorii de la Săgeata au liber până sâmbătă 2 august, atunci când un lot alcătuit din 24 de jucători, dintre care trei portari va pleca pe Valea Prahovei, în Bușteni, pentru un cantonament montan, pigmentat cu cinci meciuri amicale. Au evoluat fomațiile: Săgeata Năvodari – prima repriză: Ormenișan – Dușan, Pătrașcu, Damian, Bruno – Muzac, Bărbulescu – Deletici, Vezan, Chițu –Ciochină ­ repriza a doua: Gordin – Cârjă, Năstase, Ursu, Iloe – Nicoară, Wagner – Eloy, Ganea, Roman – Airinei. La Săgeata au mai intrat și Cazan și Dogaru. Farul Constanța: Neagu – Bejan, Ciobanu, Ghinea, Sacai – Dumitru, Ochea, Cârstoiu – Răduca, Panait, Negoescu. Pentru Farul au mai evoluat: Marin, Buzea, Boldea, Ghenciu, Stan, Muscă, Igiroșanu, Caciandone, Puia, Scărlătescu, Ion Valentin și Moroșanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii