Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Vești bune pentru navetiștii tulceni

ro

29 Apr, 2014 12:57 2146 Marime text
Transportul cu navele de pasageri către Sulina ar putea fi asigurat în fiecare zi a săptămânii, iar către Sfântu Gheorghe şi Periprava, cinci zile pe săptămână. Nu o spunem noi, ci preşedintele Consiliului de Administraţie al Navrom Tulcea, Victor Iancu. Scopul este acela de a asigura transportul fluvial pe tot parcursul anului și nu doar în perioada sezonului turistic.
„Anul trecut am avut un deficit bugetar al societăţii destul de mare şi am mai auzit la unii politicieni că vor să scoată subvenţia pentru transportul în Delta Dunării, ceea ce ar fi o greşeală foarte mare.  Chiar şi aşa, noi am solicitat ca transportul către Deltă să fie zilnic şi avem toate promisiunile că se va întâmpla lucrul acesta, iar domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, s-a implicat foarte mult în această chestiune”, a declarat Victor Iancu.
Pentru a putea face acest lucru, se pare că se așteaptă suma de 1,5 milioane din partea Ministerului Transportului.
„Este nevoie ca navele să circule în şi din Deltă în fiecare zi, pentru că avem elevi sau bolnavi de transportat şi nu se poate să fie condiţionaţi de transport. Acolo este viaţă şi nu poţi să îi laşi pe oameni aşa. De acolo chiar nu au cum să vină decât cu nava de pasageri”, a adăugat Victor Iancu.
Acesta a precizat că o decizie finală a Ministerului Transportului se va adopta până la sfârşitul lunii mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii