Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Verificări pentru juniori

ro

29 Aug, 2013 15:10 2210 Marime text
Se apropie startul și în campionatele Naționale de juniori. Echipele își testează jucătorii în ultimele meciuri amicale. Pe terenurile de la Academia Hagi s-au disputat două astfel de întâlniri. Echipa Olimpia Râmnicu Sărat, formată din jucători născuți în anul 1998, a fost învinsă în primul joc cu 2-8 de formația similară a gazdelor. În cel de-al doilea meci contra echipei cu un an mai mică, buzoienii au reușit o remiză, scor 1-1. Ambii tehnicieni s-au arătat mulțumiți de nivelul de pregătire la care au ajuns echipele lor.

„Două jocuri de verificare foarte bune, atât pentru noi, cât și pentru Academia [...] am jucat în fața a două echipe naționale, de ‘98 și ‘99 [...] jocuri frumoase, spectaculoase, goluri superbe și jucători de calitate care promit foarte mult, atât la Academie, cât și la Râmnicu Sărat”, a declarat Marius Târâlă, antrenor Olimpia Râmnicul Sărat.

„Pentru noi a fost primul joc astăzi, un joc foarte bun având în vedere că am jucat cu o grupă de ‘98, cu un an mai mare decât jucătorii noștri [...] fiind în perioada de pregătire, a fost un joc foarte bun, am rulat toți cei 20 de jucători [...] un joc controlat de noi [...] având în vedere că am jucat cu o echipă de jucători născuți în ‘98, sunt foarte mulțumit de evoluție”, a declarat Nicolae Roșca, antrenor Academia Gheorghe Hagi.
În sezonul viitor, Olimpia va juca la Juniori B, iar formația dobrogeană la juniori C.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii