Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Urmărire ca în filme, noaptea trecută, pe străzile Constanței!

ro

10 Sep, 2013 15:17 2647 Marime text
Un autoturism cu numere de Ialomiţa s-a angajat într-o cursă nebună prin oraș, încercând să scape de echipajele de poliție.
Întregul episod s-a derulat pe strada Soveja, din Constanța, acolo unde un echipaj al Secției 2 de poliție efectua un control de rutină. La un moment dat, mașina cu numere de Ialomiţa a trecut în viteză prin zonă, iar oamenii legii au pornit, imediat, în urmărire. După derapaje pe străduțe și somații din partea politiștilor, mașina a fost blocată pe o străduță lăturalnică, însă adevărata urmărire abia acum avea să înceapă. Șoferul mașinii urmărite a fost la un pas să îl lovească pe unul dintre agenții de poliție. Pentru imobilizarea celor doi bărbați puși pe scandal, a fost nevoie de întăriri din partea polițiștilor.

„Au încercat să se retragă, să plece, au oprit o mașină dar au mai venit doi polițiști și i-au blocat și așa i-au prins.” a declarat un martor.
Cei doi au fost reținuți și conduși la audieri, șoferul urmând să fie testat pentru determinarea alcoolemiei din sânge. În funcție de valoarea rezultatelor și de finalizarea anchetei, se va stabili și încadrarea juridică a faptelor pentru care vor trebui să răspundă în fața legii. Mașina cu care au încercat să fugă de polițiști prezintă o lovitură pe bara din spate stânga și nu este exclus ca, în aceeași noapte, să fi fost implicată într-un eveniment rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii