Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Un scafandru din Năvodari și-a găsit sfârșitul pe plaja din Mamaia

ro

09 Oct, 2013 21:18 3533 Marime text
Nicolae Roșca era scafandru profesionist de 25 de ani și totodată administratorul unei societăți ce executa lucrări de mentenanță în ceea ce privește montarea și demontarea sistemului de semnalizare pe mare, la începutul și la sfârșitul sezonului estival. Neoficial, societatea administrată de Nicolae Roșca are un contract încheiat cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.
 
“În momentul în care a ieșit din apă, conform declarațiilor martorilor oculari, s-a simțit rău, a fost chemată Ambulanța, s-a încercat acordarea primului ajutor, ulterior resuscitarea, iar la 12.30 a fost declarat decesul. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a se stabili dacă este sau nu un accident de muncă.” a precizat Marian Becheanu, inspector șef adjunct din cadrul ITM Constanța.
 
Medicii de pe Ambulanţă au încercat fără succes să-l resusciteze. Soția scafandrului profesionist a ajuns într-un suflet pe plaja din staţiunea Mamaia, dar din păcate, a fost prea târziu.
 
“ Polițiștii au fost sesizați astăzi cu privire la faptul că pe plaja de la Mamaia a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. La fața locului, polițiștii au efectuat cercetări și au deschis o anchetă urmând ca după efectuarea necropsiei și comunicarea rezultatului să fie dispuse măsurile în cauză.“ a declarat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.
 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa unde va fi supus necropsiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii