Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un mal de pământ s-a surpat în localitatea Ovidiu

ro

01 Oct, 2013 14:41 2908 Marime text
Traficul rutier pe DN 2A, Constanţa - Ovidiu, a fost blocat pe sensul de mers dinspre Ovidiu către Constanţa, din cauza unor alunecări de teren. Un mal de pământ situat în apropierea podului CFR s-a desprins şi a ajuns pe carosabil. Pentru evitarea accidentelor şi fluidizarea traficului mai multe echipaje de poliție au fost prezente la faţa locului.

“Polițiștii rutieri au intervenit pentru devierea și fluidizarea traficului pe DN2A la KM 198 la intrare în localitatea Ovidiu cu sensul de deplasare dinspre municipiul Constanța. Din cauza unor pietre căzute pe carosabil pe banda numărul I de circulație s-a luat măsura devierii traficului pe varianta Ovidiu. În prezent partea carosabilă a fost degajată, iar traficul s-a reluat fără probleme”, a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt SPR Constanța.

Din cauza malului surpat pe şosea au ajuns şi mai multe pietre din susţinerea podului. Pericolul era iminent și în orice clipă se putea produce o tragedie. Și asta pentru că deasupra malului care a alunecat erau construite mai multe case. La Năvodari, din cauza vântului puternic care la rafală bate cu mai bine de 60 de kilometri la oră, mai mulți copaci au fost smulși din rădăci și au aterizat pe carosabil. De asemenea în zona Legmas un copac a rupt un gard și a îndoit un un stâlp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii