Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un accident grav s-a produs în Cernavodă

ro

02 Dec, 2013 16:43 2545 Marime text
Un accident grav s-a produs luni dimineață la Cernavodă. Un șofer băut, care nu a redus viteza într-o curbă periculoasă, a intrat frontal într-un pom situat pe marginea drumului. Impactul a fost fatal pentru o persoană aflată în mașină. Aceasta a murit pe loc. Şoferul a scăpat cu răni ușoare şi s-a ales cu dosar penal. Dimineața zilei de 2 decembrie s-a dovedit a fi una de coșmar pentru un șofer care a provocat, în Cernavoda, un grav accident de circulație. Aburii alcoolului i-au întunecat privirile șoferului, care nu a mai reușit să reducă viteza într-o curbă periculoasă și a intrat cu mașina direct în pom.

Din cele trei persoane care se aflau în autoturism în momentul impactului, două au reușit să scape cu răni ușoare, însă un bărbat a murit pe loc.
“În orașul Cernavodă s-a produs un accident rutier soldat cu moartea unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altei persoane. Accidentul a fost produs de către un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, test respirație 0,67. Persoana vătămată este din Tulcea și locuiește fără forme legale prin Cernavodă”, a declarat Dumitru Valsan, inspector Poliția Rutieră Cernavodă.
 
Martorii spun că în urma impactului mașina a fost făcută praf, iar bărbatul care a decedat era din comuna Seimeni. Deși autoturismul avariat a fost ridicat imediat de la locul accidentului, urmele de sânge rămase indică faptul că impactul a fost unul violent. Șoferul băut, care a scăpat cu răni ușoare, se va alege cu dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii