Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Trei persoane au fost grav rănite în urma unui cumplit accident produs noaptea trecută, la Constanța

ro

04 Feb, 2014 11:53 2235 Marime text
Trei persoane au fost grav rănite în urma unui cumplit accident de circulație produs noaptea trecută, la Constanța! Două autoturisme s-au făcut praf și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari de la ISU Dobrogea pentru a recupera una dintre victime, rămasă blocată între fiarele contorsionate. Totul din cauza unei manevre periculoase a unuia dintre șoferi. Polițiștii încearcă acum să afle cine poartă vina, în timp ce unul dintre conducătorii auto este în spital, iar celălalt susține că acesta i-ar fi tăiat fața.
Accidentul s-a produs puțin înainte de miezul nopții, pe Soveja, în apropiere de bulevardul Mamaia și a adunat la fața locului o adevărată desfășurare de forțe. Două dintre victime au fost preluate imediat de echipajele de la Ambulanță, în timp pentru cea de-a treia a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare. Cei trei răniți au fost transportați, de urgență, la spital.
“Una era încarcerată, am chemat șiechipajul de Descarcerare [...] toți sunt conștienți. Doi pacienți au fost luați cu echipaj cu asistent cu politraumă minoră. Noi avem un pacient cu amnezie retrogradă cu politraumă minoră”, a declarat dr. Laurențiu Bădescu,medic coordonator SAJ Constanța.
Unul dintre șoferii implicați în accident se afla în Ambulanță, iar cel care a rămas la fața locului a declarat că celălalt ar fi de vină.
“Și eu m-am dat un pic așa și el s-a speriat și a intrat și mai mult și m-a lovit pe partea mea”, a spus unul dintre șoferi.
Tânărul a fost testat pentru determinarea alcoolemiei, iar polițiștii au stabilit că acesta nu s-a urcat băut la volan. Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și urmează să stabilească exact dinamica accidentului de circulație, precum și cine se face vinovat de vătămare corporală. Medicii spun că fiecare din cele trei victime are leziuni ce impun ca acestea să rămână internate în spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii