Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Susținere pentru Nicolae Matei

ro

29 Aug, 2014 21:22 1999 Marime text
Reţinerea primarului Nicolae Matei a creat ecouri şi în rândul politicienilor. Edilul din Năvodari are parte atât de sprijinul aleşilor locali, cât şi parlamentarilor. Primarul oraşului Eforie s-a arătat surprins de decizia procurorilor DNA de a-l reţine pe primarul Nicolae Matei.
 
„Mă gândesc că ieri eram la ședință acolo și am tot stat de vorbă. Nu mă așteptam. Sper să reușească să-și dovedească nevinovăția.” a declarat Ovidiu Brăiloiu, primarul orașului Eforie. Cât despre cei trei ani diferenţă între producerea presupusei fapte şi acţiunea procurorilor DNA, edilul din Eforie are o explicaţie. „Chiar nu-mi dau seama, probabil au prea mult de lucru, nu-mi dau seama. Probabil acesta este volumul de lucru.” a mai spus Ovidiu Brăiloiu.
 
Un alt primar, care a avut şi el de furcă din cauza legislaţiei româneşti îndoielnice, nu crede că se impunea reţinerea primarului Nicolae Matei în acest caz. „Nu știu dacă se impunea reținerea pentru că a fost arestat, dar a venit la timp, nu a făcut nimic, nu a fugit. Nu cred că se impune reținerea. Nu mi se pare normal pentru om care nu se sustrage cercetării, ce logică are.” a declarat Vasile Delicoti, primarul orașului Poarta Albă. Parlamentarul Mihai Tararache vede în reţinerea primarului din Năvodari o adevărată dramă pentru acest oraş.

„E o dramă pentru oraș. S-au tot întâmplat lucruri în ultimii doi ani, Nu știu parcă orașul acesta este blestemat. Sper să fie doar astăzi și judecătorii să dea o decizie favorabilă.” a afirmat deputatul Mihai Tararache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii