Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Spectacol emoționant susținut de copii talentați

ro

24 Feb, 2014 13:45 2078 Marime text
Copii care abia acum pășesc pe scena vieții, au reușit să cucerească, cu talentul lor, publicul constănțean și să smulgă lacrimi de bucurie din ochii părinților. Tinerele speranțe de la Corul Armonia le-au făcut constănțenilor duminica mai frumoasă, printr-un spectacol emoționant, găzduit special de un club din centrul vechi al Constanței.
“Suntem deosebit de onorați să primim aici, în locația noastră, corul de copii Armonia din Ovidiu”, a declarat Mălina Miu, PR club.
Îngerașii de la corul Armonia, din Ovidiu au cucerit scena cu farmecul lor. Le place muzica și dansul și asta se vede prin energia pe care o transmit publicului. Sunt copiii talentați ai Constanței, iar domnul profesor Bogdan Oancea se străduiește să le asigure promovarea pe care o merită. Până acum au participat la zeci de spectacole și emisiuni și au câștigat premii importante.

“Corul de copii Armonia al orașului Ovidiu a fost premiat anul trecut la San Remo cu premiul special al juriului. Copiii sunt cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Corul a luat ființă acum 3 ani de zile. Proiectul Armonia a demarat la Năvodari, după care, după o pauză de reorganizare s-a mutat ca și spațiu de desfășurare a activității la Ovidiu. Aici ne desfășurăm de un an și jumătate activitatea, sub egida Primăriei și a Consiliului Local Ovidiu și a Centrului Cultural din Ovidiu”, a declarat Bogdan Oancea, Coordonator Corul Armonia
În public sunt, de fiecare dată, și părinții, emoționați până la lacrimi să-și vadă copiii cum transmit atâta energie pozitivă de pe scenă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii