Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Soferi premiați de polițiștii rutieri

ro

29 Dec, 2013 15:34 2003 Marime text
Poliția rutieră a desfășurat seara trecută, în municipiul Constanța, o acțiune de conștientizare a riscurilor la care se expun șoferii care conduc sub influența alcoolului. Acțiunea demarată de Poliția Rutieră Constanța s-a desfăşurat sub numele “Prietenul la volan se cunoaște”.  Aproximativ 200 de șoferi aflați în trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest.
“În această seară am organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere care se produc pe fondul consumului de alcool. Acțiunea se numește <Prietenul la volan se cunoaște> și constă în premierea conducătorilor auto care nu au fost depistați băuți al volan.” a declarat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Poliției  Rutiere.
Poliția Rutieră desfășoară periodic astfel de controale în trafic. În perioada Crăciunului, oamenii legii au sancționat un număr semnificativ de șoferi inconștienți , care se aflau la volan sub influenta bauturilor alcoolice.
“În ultima săptămână au fost constatate 11 abateri privind conducerea sub influența băuturilor alcoholic și au fost reținute 20 de permise. ” a spus Cristina Vasile purtătorul de cuvânt al Poliției  Rutiere
Controalele vor continua și în perioada următoare și au ca scop prevenirea accidentelor produse pe fondul consumului de alcool.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii