Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Și-a răpit propriul copil, ca să-l despartă de mamă

ro

06 Nov, 2013 13:09 2211 Marime text
Dramă incredibilă prin care trece o mamă din localitatea constănțeană Moșneni! Băiețeul său, de numai doi ani de zile, a dispărut fără urmă, iar cel care l-a răpit din brațele ei este chiar tatăl bebelușului, un cetățean italian cu care femeia a avut o relație de aproape cinci ani de zile. Bărbatul a dispărut fără urmă, cu tot cu cel mic, nu înainte de a-i spune clar femeii că nu o să-și mai vadă niciodată fiul. Singura speranță a acesteia sunt acum autoritățile! Calvarul femeii a început după venirea pe lume a băiețelului. Se întâmpla în Italia, acolo unde Cosmina se mutase pentru noua sa familie. Însă, în loc să fie mai uniți ca niciodată, cei doi părinți au început să se certe în fiecare zi. Asta din cauza banilor, pentru că bărbatul nu muncea, iar femeia trebuia să stea acasă să aibă grijă de copil. Cu prima lovitură pe care bărbatul i-a aplicat-o, aceasta s-a hotărât să pună punct. Și-a luat copilul și s-a întors în România, unde a făcut toate demersurile necesare pentru custodia micuțului. Numai că setea de răzbunare a bărbatului a trecut și peste lege.

„Eu în Italia cât am stat am fost folosită [...] el stătea acasă și își petrecea timpul cu prietenii, iar eu eram constrânsă și mi-a zis că dacă nu fac cum spune el mă amenința că nu o să mai văd copilul niciodată.”, a spus Cosmina Cătălina Belu, mama micuțului.

Bărbatul și-a răpit propriul copil, având grijă să-i transmită mamei că nu îl va mai vedea niciodată pe micuț și că a părăsit țara. Cazul a intrat in atenția politiștilor, iar aceștia încearcă acum să dea de urma bărbatului, care a fost dat în urmărire.

„Minorul și tatăl minorului au fost dați în urmărire națională și internațională. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele tatălui pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea hotărârilor judecătorești privind încredințarea minorului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea tatălui și a minorului.”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Anchetatorii spun că, din punct de vedere legal, acesta nu avea cum să părăsească țara, însă vor să ia în calcul toate ipotezele pentru a rezolva cazul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii