Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Se caută soluții pentru a nu închide podul de la Agigea

ro

25 Sep, 2013 17:31 2209 Marime text
În urma şedinţei de marți cu primarii din sudul litoralului, Prefectul Eugen Bola s-a prezentat în această dimineaţă la Guvern. S-a stabilit ca la finalul saptămânii să aibă loc o nouă întâlnire cu factorii decizionali. Cel mai probabil traficul de pe podul de la Agigea va fi oprit după ce va fi dat în funcţiune cel de la Poarta 10. Primarii din Sudul litoralului se vor reuni din nou vineri la Instituția Prefectului într-o ședință de lucru pentru a stabili dacă se va închide sau nu podul de la Agigea. Pentru a evita închiderea podului care le-ar aduce pagube serioase, primarii au depus un memoriu către Guvern în care solicită soluții alternative închiderii podului.
 
„Am dispus convocarea tuturor factorilor importanți [...] mă refer aici la constructor, la consultantul tehnic, la proiectant [...] vorbim de Poliția Rutieră, deci toți cei care au un cuvânt de spus în închiderea sau în menținerea traficului pe pod”, a declarat Eugen Bola, Prefectul Județului Constanța.
 
Prefectul Constanței Eugen Bola spune că va solicita Ministrului Marilor Proiecte, Dan Șova, dar și Ministerului Transporturilor să identifice soluții pentru menținerea traficului pe pod. Acelaşi lucru l-a solicitat şi premierul Ponta, ministrului Şova.
 
„Vom solicita să fie menținută [...] eu cred că împreună cu Ministerul Transporturilor, cu specialiștii de la Ministerul Transporturilor, cu specialiștii de la Ministerul Marilor Proiecte vom găsi o soluție care să ne permită nouă să menținem podul în circulație”, a mai declarat Eugen Bola, Prefectul Județului Constanța.
 
Care va fi soarta podului de la Agigea și ce soluții vor găsi reprezentanții guvernului vom afla vineri după ședința de lucru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii