Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Școala Tudor Arghezi, la ceas aniversar

ro

23 May, 2014 14:53 2708 Marime text
Zi de mare sărbătoare pentru Școala Tudor Arghezi din Năvodari. Cu ocazia celei de-a șaptea aniversări, unitatea a pregătit momente speciale savurate de toți cei prezenți la Casa de Cultură Pontus Euxinus din Năvodari. Momentele artistice au avut ca punct de pornire primăvara.
“Copii sunt naturali prin definiție și bucuria lor s-a exprimat în tot ce au făcut. Au vrut să arate cât de bucuroși sunt că a sosit primăvara.” a spus învățătoarea Gabriela Slujitoru.
Programul artistic al școlii s-a desfășurat pe parcursul întregii zile.
„O mare sărbătoare pentru noi, în care am pus mult suflet, organizată cu sprijinul Consiliului și Primăriei Năvodari dar și al Asociației de Părinți. Programul zilei de azi este unul încărcat, după festivitatea de deschidere vor fi concursuri școlare în Tabăra Năvodari, în școli și în parcurile din oraș. apoi un program artistic deosebit și minunat la care vă așteptăm.” a precizat Camelia Oprea, directorul Școlii Tudor Arghezi.
Reprezentanții Primăriei din Năvodari au fost prezenți la eveniment şi au fost premiați de către unitatea școlară, bucurîndu-se de spectacolul oferit de micii artiști.
„Primăria Năvodari întotdeauna a fost aproape de copii orașului nostru. Profesorilor și elevilor de la școala Tudor Arghezi le spun, cu această ocazie, “La mulți ani”. Suntem alături de ei, ne face mare plăcere să venim în mijlocul manifestărilor pe care ei le fac. Îmi doresc ca elevii de la școala Tudor Arghezi și toți cei din Năvodari să aducă cele mai frumoase premii pentru orașul Năvodari.” a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.
Momentele prezentate de elevi au fost deosebite, iar conducerea școlii și speră ca anul următor să poată pregăti , pe viitor, spectacole la fel de frumoase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii