Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Săptămâna națională a voluntariatului a fost marcată la Năvodari

ro

16 May, 2014 21:09 2405 Marime text
Lectura este extrem de importanță și tocmai din acest motiv Biblioteca "Pontus Euxinus" din localitate, împreună cu școlile năvodărene au demarat o acțiune pentru prin care promovează cititul.
Pe harta voluntariatului național s-a înscris și orașul Năvodari prin acțiunea „Instigare la lectură”. Locuitorii au fost invitați la lectură, în timp ce copiii citesc între ei povești. Mai mulți copii din Năvodari au ieșit în parcul de la Casa de Cultură pentru a marca Săptamâna națională a voluntariatului, în stil propriu.
“Acesta este scopul nostru - să atragem oamenii spre citit pentru că este un lucru util și plăcut. Participă școlile partenere din orașul Năvodari, cu care noi facem acțiuni de fiecare dată, Școala Grigore Moisil, Școala Tudor Arghezi și Școala Nr. 1. Sunt și copiii din grupul de voluntari Prietenii Bibliotecii cu care eu lucrez de foarte multă vreme.” a declarat bibliotecarul Gabriela Roșca.
Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național ce se desfășoară în fiecare primăvară. La Naăvodari, acțiunea „Instigare la lectură” a ajuns la cea de-a IV-a ediție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii