Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata Năvodari va debuta în actuala ediție a Cupei României la fotbal

ro

23 Sep, 2013 13:35 2181 Marime text
Meci relativ ușor pentru Săgeata Năvodari la debutul în actuala ediție a Cupei României la fotbal. Marți, 24 septembrie, de la ora 16.00, pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște, formația năvodăreană va juca cu Chindia, echipă din eșalonul 3. Antrenorul Tibor Selymes va folosi acest prilej pentu a le da o șansă și jucătorilor care au evoluat mai puțin în acest sezon.

„Pentru noi este un meci important [...] pentru jucătorii care nu au jucat până acum, dau șansă la toată lumea, dar asta nu înseamnă că nu mă interesează [...] ne interesează, jucăm în Liga a 3-a și suntem obligați ca să trecem de faza aceasta. După aia plecăm direct la Brașov [...] rămânem direct în cantonament în Brașov și joi plecăm mai departe la Cluj. Până acum sunt mulțumit de parcursul echipei [...] până acum avem 11 puncte [...] sunt echipe sub noi ca Dinamo, CFR, Mediaș, Galați, deci nu am cum să nu fiu mulțumit. Se poate și mai bine, dar deocamdată trebuie să fim mulțumiți.”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Cupa nu este un obiectiv prioritar pentru echipa din nordul litoralului, însă nu înseamnă că meciul va fi tratat cu superficialitate. Săgeata vrea să meargă mai departe, fiind conștientă că o eliminare în fața unei formații de Liga a 3-a, i-ar șifona serios palmaresul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii