Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV S-a inaugurat Moga-mobilul

ro

21 Feb, 2014 15:53 2147 Marime text
Astăzi, în prezenţa senatorului Nicolae Moga şi a primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, a fost inaugurat,,Moga-mobilul”. Maşina medicală s-a deplasat în satele aparţinătoare oraşului Ovidiu, în Poiana şi în Culmea, unde oamenilor cu probleme li s-au făcut analize şi au primit tratament.
 
Alături de asistenţi sociali, medici şi reprezentanţi ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga împreună cu primarul oraşului Ovidiu s-au deplasat în satele Poiana şi Culmea. Ei au inaugurat cabinetul medical pe roţi, denumit sugestiv Moga-Mobil. Iniţiatorul proiectului, senatorul Nicolae Moga vede acţiunea ca pe o activitate normală, care îi va ajuta pe sătenii care au acces mai dificil către centrele medicale.
 
“Oamenii din satele Colegiului meu au nevoie de ce am gândit noi, se asistență medicală. Din experiența de patru ani de politician pe care am căpătat-o ducându-mă în teritoriu, am constatat că printre problemele cele mai dure, cele mai grave, este lipsa asistenței medicale”, a declarat senatorul Nicolae Moga.
 
Persoanele cu probleme de sănătate grave întâmpină greutăţi în deplasarea către centrele spitaliceşti din municipiu. Primii bolnavi care au beneficiat de analize gratuite au fost foarte încântaţi de acţiune. Unui alt bătrân din satul Poiana, care suferea şi de Parkinson şi nu se putea deplasa i-au fost făcute analize şi i-au fost întocmite pe loc acte care să ateste gradul de handicap de care suferă. Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra a fost prezent pe toată durata acţiunii.
 
“Este o acțiune binevenită pentru comunitate, în general. Îi mulțumim domnului senator Moga că este alături de noi. A demonstrat-o în nenumărate rânduri, inclusiv când a fost vorba despre acel Cod Roșu de înzăpezire. În plus, Primăria Ovidiu vine în sprijinul lor, pentru că le-am făcut o promisiune pe acel Cod Roșu, pe acele cazuri pe care le-am găsit. După ce i-am deszăpezit, oamenii au spus că nu mai au lemne. Astăzi, pe lângă această acțiune am venit și cu acest sprijin promis, am venit la modul concret cu lemne pentru câteva cazuri”, a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii