Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Rechizite pentru elevii năvodăreni

ro

15 Sep, 2014 18:23 2180 Marime text
Problemele din sistemul de învățământ au fost simţite acut de elevii claselor I și a II-a care în prima zi de şcoală nu au avut manuale. Copiii vor învăța după fișe la început, iar la clasa a IIa după manuale vechi, asta deși au programă nouă. Este doar o altă eroare dintr-un lung șir de greșeli comise de Ministerul Educației Naționale. De partea cealaltă, autoritățile locale din Năvodari compensează lipsa manualelor cu rechizite pentru elevi. La fel ca în anii precedenți de când a fost ales primar al orașului Năvodari, Nicolae Matei, s-a asigurat că preșcolarii, școlarii și elevii de liceu din localitate sunt așteptați cu rechizite și ghiozdane în prima zi de școală.

“Este un efort important pe care orașul Năvodari l-a făcut. Este o bucurie să poți să oferi copiilor tăi, copiilor orașului Năvodari, aceste cărți și caiete” a afirmat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.
 
Elevii au fost încântați de rechizitele primite, mai ales că o parte semnificativă dintre părinți nu și-ar fi putut permite cumpărarea lor. Directorul Școlii nr. 2 din Năvodari speră că și în acest an va putea asigura întreg necesarul de manuale.
“Am mai primit un număr destul de mare de manuale noi. Sperăm că și în acest an vom acoperi 100% necesarul de manuale” a declarat Ligia Mangri, director la Școala „Grigore Moisil” Năvodari. La final, reacția elevilor arată că anul școlar și-a reintrat cu adevărat în drepturi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii