Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV ,,Ramses” rămâne cu conturile blocate

ro

19 Aug, 2014 16:31 2176 Marime text
În ultimul carnaval care va avea loc în Staţiunea Mamaia, Radu Mazăre va fi faraonul Ramses. Edilul Constanţei va apela la ajutorul unui magician şi îşi va face apariţia într-un sarcofag. Radu Mazăre va apela la ajutorul unui magician în cadrul ultimului carnaval care va avea loc în acest sezon estival în staţiunea Mamaia. El îl va interpreta pe faraonul Ramses.
 
„O să apar dintr-un sarcofag gol. Va fi un sarcofag gol, care se va închide pe scenă. O să iasă fum din sarcofag și o să apară faraonul. Iar magul meu o să apară din foc. Săptămâna viitoare începem repetițiile”, a afirmat Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa.
 
În ceea ce priveşte licitaţia pentru construirea şoselei de coastă, al cărei termen expiră în această săptămână, edilul Constanţei a refuzat să dea orice detaliu de frica DNA-ului. De asemenea, edilul Constanţei are în continuare conturile blocate de ANAF.
 
“Nu știu, nu i-am întrebat, nu este treaba mea. Dacă întreb s-ar putea să mă ia DNA-ul și să mă ia la întrebări, pentru că nu sunt în comisia de licitație(...). Sumele au fost blocate și la Primărie. De la Primărie și de la mine au fost blocate aceleași sume”, a mai spus Radu Mazăre.
 
Radu Mazăre s-a prezentat pentru a nouăsprezecea oară la sediul Inspectoratului de Poliţie, pentru formalităţi privind controlul judiciar ce i-a fost impus în cadrul dosarului ce priveşte construcţia cartierului de nevoiaşi Henri Coandă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii